Hosszú Katinka 200 Vegyes / Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gctyhi67lc3jrft8kl Ih2ts5rvhe2bsug2fuvpvdhybnok5 D2m Usqp Cau : Hosszú a magyar küldöttség második dobogósa a koreai köztársaságában, korábban a nyíltvízi úszók 5 kilométeres számában rasovszky kristóf diadalmaskodott.

Hosszú Katinka 200 Vegyes / Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gctyhi67lc3jrft8kl Ih2ts5rvhe2bsug2fuvpvdhybnok5 D2m Usqp Cau : Hosszú a magyar küldöttség második dobogósa a koreai köztársaságában, korábban a nyíltvízi úszók 5 kilométeres számában rasovszky kristóf diadalmaskodott.. A verseny fél egykor lesz, egy órával korábban még hosszú katinka neve is ott volt a 16 induló között, de a telexnek az úszók kapitánya megerősítette: Hosszú katinka visszalépett a 200 méteres pillangóúszástól. Ebben a számban a riói olimpián és a két évvel ezelőtti kazanyi világbajnokságon is legyőzhetetlen volt. Ezek csak a világbajnokságok, de a teljes képhez hozzátartozik. Hosszú katinka 200 m vegyes úszásban megszerezte harmadik olimpiai bajnoki címét rióban.

Kettős magyar siker 200 vegyesen a férfiaknál. Katinka hosszu has three gold medals at the rio games. A finálét magyar idő szerint szerda hajnalban rendezik most megnézheted újra a riói olimpia 200 vegyes számát: Hosszú a magyar küldöttség második dobogósa a koreai köztársaságában, korábban a nyíltvízi úszók 5 kilométeres számában rasovszky kristóf diadalmaskodott. Megvan az első arany, hosszú katinka hozta a kötelezőt!

Uszas Isl Akar A Bucsuban Hosszu A Hatodik 200 Vegyesen Nso
Uszas Isl Akar A Bucsuban Hosszu A Hatodik 200 Vegyesen Nso from www.nemzetisport.hu
Mindezt a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján. Akkor 2 perc és 6,12 másodperc alatt teljesített ezt a távot. Helyen jutott be a 200 méteres vegyesúszás fináléjába a tokiói olimpián. (rasovszky kristóf még múlt héten lett aranyérmes 5 kilométeres nyílt vízi úszásban.) egyik legerősebb számában, 200 méter vegyesen negyedszer lett világbajnok. Katinka hosszu wins women's 400m medley final len european swimming championships london 2016. Ebben a számban a riói olimpián és a két évvel ezelőtti kazanyi világbajnokságon is legyőzhetetlen volt. Hosszú katinka csütörtökön három távon is a leggyorsabb volt. Az este utolsó két döntőjében, előbb hosszú katinkának, és jakabos zsuzsannának a.

Hosszú katinka harmadik aranyérmét 200 méter vegyesen nyerte a riói olimpián.

Katinka austini sikere 200 vegyesen. A verseny fél egykor lesz, egy órával korábban még hosszú katinka neve is ott volt a 16 induló között, de a telexnek az úszók kapitánya megerősítette: Hosszú katinka a hetedik legjobb idővel bejutott a 200 vegyes döntőjébe, azonban a 200 pillangó előfutamában már üresen maradt a helye a háromszoros olimpiai bajnoknak, mert visszalépett. Mint arról beszámoltunk, hosszú katinka a 7. Katinka hosszu wins women's 400m medley final len european swimming championships london 2016. A finálét magyar idő szerint szerda hajnalban rendezik most megnézheted újra a riói olimpia 200 vegyes számát: Ezek csak a világbajnokságok, de a teljes képhez hozzátartozik. A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, azaz 52 századdal lassabbnak bizonyult, mint egy nappal. Mindezt a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján. (rasovszky kristóf még múlt héten lett aranyérmes 5 kilométeres nyílt vízi úszásban.) egyik legerősebb számában, 200 méter vegyesen negyedszer lett világbajnok. Hosszú a magyar küldöttség második dobogósa a koreai köztársaságában, korábban a nyíltvízi úszók 5 kilométeres számában rasovszky kristóf diadalmaskodott. Megvan az első arany, hosszú katinka hozta a kötelezőt! Az ötszörös világbajnok 27 éves versenyző korábban.

Hosszú katinka harmadik aranyérmét 200 méter vegyesen nyerte a riói olimpián. Ezek csak a világbajnokságok, de a teljes képhez hozzátartozik. Megvan az első arany, hosszú katinka hozta a kötelezőt! Katinka austini sikere 200 vegyesen. Ebben a számban a riói olimpián és a két évvel ezelőtti kazanyi világbajnokságon is legyőzhetetlen volt.

Vizes Eb Hosszu Katinka Bronzermes 200 Meter Vegyesen Uj Szo A Szlovakiai Magyar Napilap Es Hirportal
Vizes Eb Hosszu Katinka Bronzermes 200 Meter Vegyesen Uj Szo A Szlovakiai Magyar Napilap Es Hirportal from ujszo.com
The latest tweets from katinka hosszu (@hosszukatinka). Ezek csak a világbajnokságok, de a teljes képhez hozzátartozik. Hosszú a magyar küldöttség második dobogósa a koreai köztársaságában, korábban a nyíltvízi úszók 5 kilométeres számában rasovszky kristóf diadalmaskodott. Hosszú katinka harmadik aranyérmét 200 méter vegyesen nyerte a riói olimpián. Az este utolsó két döntőjében, előbb hosszú katinkának, és jakabos zsuzsannának a. A magyar úszó 200 m vegyesen (is) világcsúcstartó, ennek hosszú hatodik világbajnoki címét szerezte a közönség tombolása közepette. Hosszú katinka a hetedik legjobb idővel bejutott a 200 vegyes döntőjébe, azonban a 200 pillangó előfutamában már üresen maradt a helye a háromszoros olimpiai bajnoknak, mert visszalépett. A szám világbajnoki címvédője és világcsúcstartója kedden 2:06.58 perces olimpiai rekorddal diadalmaskodott, ezzel ő az első, aki a brazíliai metropoliszban triplázott.

Érme a a vegyes csapatok 4x100 méteres gyorsváltójában németh nándor a 3.

Mindezt a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján. Mint arról beszámoltunk, hosszú katinka a 7. Ahogy azt előre sejteni lehetett, hiszen holnap a 200 vegyes fináléja előtt nyilván nem akar elődöntőt úszni ebben a számban. A világrekordot 200 méter vegyes úszásban hosszú katinka 2015. A férfiaknál cseh lászlónak sikerült hasonló, 2004 és 2012 között 400. Helyen jutott be a 200 méteres vegyesúszás fináléjába a tokiói olimpián. Kettős magyar siker 200 vegyesen a férfiaknál. Hungary's katinka hosszu is seeking to solidify her legacy with her second straight olympic gold medal in the 200 im. Az ötszörös világbajnok 27 éves versenyző korábban. Katinka hosszu wins women's 400m medley final len european swimming championships london 2016. A finálét magyar idő szerint szerda hajnalban rendezik most megnézheted újra a riói olimpia 200 vegyes számát: Helyen teljesítette az etapját, bohus richárd pedig megtartotta ezt a pozíciót az. A női 200 méter vegyesúszás döntőjében hosszú katinka esélyeshez méltóan magabiztos versenyzéssel nyerte meg az aranyérmet, míg verrasztó az elődöntőben hosszú katinka érte el a legjobb időeredményt (2:11,89), de az első futamot megnyerő verrasztó evelyn sem bosszankodhat.

Born 3 may 1989) is a hungarian competitive swimmer specialized in individual medley events. Ugyanezt eljátszotta öt éve rio de janeiróban. Ezek csak a világbajnokságok, de a teljes képhez hozzátartozik. A férfiaknál cseh lászlónak sikerült hasonló, 2004 és 2012 között 400. Akkor 2 perc és 6,12 másodperc alatt teljesített ezt a távot.

Sport Hosszu Katinka 200 Pillangon Is Tarolt Hvg Hu
Sport Hosszu Katinka 200 Pillangon Is Tarolt Hvg Hu from img2.hvg.hu
(rasovszky kristóf még múlt héten lett aranyérmes 5 kilométeres nyílt vízi úszásban.) egyik legerősebb számában, 200 méter vegyesen negyedszer lett világbajnok. Ahogy azt előre sejteni lehetett, hiszen holnap a 200 vegyes fináléja előtt nyilván nem akar elődöntőt úszni ebben a számban. A szám világbajnoki címvédője és világcsúcstartója kedden 2:06.58 perces olimpiai rekorddal diadalmaskodott, ezzel ő az első, aki a brazíliai metropoliszban triplázott. Hosszú katinka 200 m vegyes úszásban megszerezte harmadik olimpiai bajnoki címét rióban. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Akkor 2 perc és 6,12 másodperc alatt teljesített ezt a távot. Hosszú katinka harmadik aranyérmét 200 méter vegyesen nyerte a riói olimpián. Döntője után az úszó az m4sportnak azt mondta, annak ellenére, hogy az első két hosszon szorongatták, nem érezte veszélyben a győzelmet.

Ahogy azt előre sejteni lehetett, hiszen holnap a 200 vegyes fináléja előtt nyilván nem akar elődöntőt úszni ebben a számban.

Mindezt a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján. Az ötszörös világbajnok 27 éves versenyző korábban. Hosszú katinka harmadik aranyérmét 200 méter vegyesen nyerte a riói olimpián. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Katinka hosszu wins women's 400m medley final len european swimming championships london 2016. Érme a a vegyes csapatok 4x100 méteres gyorsváltójában németh nándor a 3. A verseny fél egykor lesz, egy órával korábban még hosszú katinka neve is ott volt a 16 induló között, de a telexnek az úszók kapitánya megerősítette: A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, azaz 52 századdal lassabbnak bizonyult, mint egy nappal. Kettős magyar siker 200 vegyesen a férfiaknál. A férfiaknál cseh lászlónak sikerült hasonló, 2004 és 2012 között 400. A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, de a másik futamból csak ketten előzték meg. Mint arról beszámoltunk, hosszú katinka a 7. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama